• 4.JPG

Groep 4 fotos

leerkracht Groep 4

 

Juffrouw Martha Sewabessy 

 

 

 
 

Muiswerk

In het schooljaar 2014-2015 starten wij op school in alle groepen met het computerprogramma 'Muiswerk'.

Muiswerk is een interactief online oefenprogramma voor rekenen en taal. Het programma heeft een aantal mooie voordelen:

- Het aanbod is afgestemd op het niveau van uw kind
- Uw kind kan zowel op school als thuis gebruikmaken van het programma en dus zo extra oefenen
- De resultaten kunnen worden gevolgd door het kind en de leerkracht, wat goede hulp mogelijk maakt

 

De school ziet het programma als een waardevolle toevoeging op het lesprogramma. In het nieuwe schooljaar worden er per groep afspraken gemaakt over hoe we het programma voor die groep inzetten. Tot die tijd heeft uw kind al de kans om kennis te maken met Muiswerk! Uw kind ontvangt op school namelijk een persoonlijke inlogcode, waarmee het al kan starten met oefenen. Omdat we het programma nu voor het eerst gebruiken zullen we komend jaar gaandeweg ervaren hoe het programma werkt. Eventuele extra informatie die daaruit voortkomt zult u kunnen lezen op deze pagina.

Ik wens u en uw kind vast veel plezier met het uitproberen van Muiswerk!

 

Ga direct naar muiswerk!

 

 

Groep 4

Even voorstellen

 

Hallo lieve ouders en andere familieleden,

Wij zijn de leerlingen uit groep 4 van juf Martha en meester Mohammed. Wij willen ons aan U voorstellen. Er zijn 16 meisjes en 6 jongens in groep 4. de namen van de meisjes zijn : asma,lina, d, krijgen de planten en groenten water.argeny, zayneb,douae,aleyna,merve,nisrine,maryam,marwa,meryam,rihan,imtisal,kelys ,jouwairiya en nadine. De jongens uit groep 4 zijn: rehaan,eren, zakariyah,ali,mustafa en rayan. 

Ik heb in september met alle ouders kennisgemaakt.Wat fijn dat U allemaal gekomen bent!

De leerlingen uit groep 4 werken graag in de kleine moestuin op het schoolplein. Ze ruimen de bladeren op en geven ,indien het warm weer is, krijgen de planten en groenten water. En dit  werk heeft een grote aantrekkingskracht op de kleuters,zodat zij ook meedoen met tuinieren.Jong geleerd oud gedaan! In de winter valt er weinig te doen; in het voorjaar gaan we weer aan de slag!

 

De laatste schoolmaanden van een jaar , november en december, zijn ook de gezelligste : sinterklaas- en kerstfeest en oud-en- nieuw! De kinderen gaan liedjes instuderen voor sint en voor woensdagavond, 20 december, aan het einde van een vrolijk en gezellig kerstdiner. Maar voordat het zover is, krijgt U vanaf half november een tussenrapport. Alle ouders krijgen een tussenrapport. Wanneer U mij wilt spreken naar aanleiding van het tussenrapport, is dat natuurlijk mogelijk. Zelf heb ik ook enkele opmerkingen; Is Uw kind al lid van de bibliotheek? U hoeft niets voor te betalen voor al die prachtige, leerzame, informatieve, grappige, mooie en interessante boeken, die U kunt lenen !!! Dus :gewoon doen! 15 minuten per dag lezen is goed voor zijn of haar  lees- en taalontwikkeling. Maar ook voor de creatieve ontwikkeling. Want misschien heeft Uw kind interesse in tekenen, in koken, enz. Vervolgens: hoe gaat het met  Muiswerk? Denkt U dat uw kind  in staat is wekelijks 30 minuten ( mag niet minder) rekenen of spelling of begrijpend lezen op de computer te maken?